Over Destination: Design

Het business event voor interieurprofessionals

Destination: Design is een initiatief van 24 Nederlandse en internationale designmerken. Het event is ontstaan uit de gezamenlijke behoefte om weer op een hoogwaardige manier te sparren met professionals uit de branche. De afgelopen jaren konden veel grote designbeurzen immers niet, of in een beperkte vorm doorgaan. Daarom besloten we de handen ineen te slaan om onze producten en innovaties weer persoonlijk aan jullie te kunnen voorstellen.

Het idee ontstond in januari van dit jaar, rond de tijd dat IMM Keulen had moeten plaatsvinden. Al snel werden de eerste telefoontjes gepleegd en toezeggingen gedaan. En toen de bal eenmaal rolde, sloten steeds meer mooie merken zich aan. Een duidelijk signaal dat de behoefte aan ‘echte’ ontmoetingen en gesprekken breed gedeeld werd.

De eerste editie bleek een mooi, verbindend en inspirerend evenement. Een event waarbij we weer van elkaars ervaringen kunnen leren en samen mooie stappen kunnen zetten in de richting van ons gemeenschappelijke doel. Destination: Design.

Wil je meer informatie over het evenement of is er interesse om deel te nemen aan een toekomstige editie?

Neem dan contact op met [email protected]